Over Ontrac

Ontrac heeft als missie om dé plek te zijn waar sales talent tot zijn recht komt. Wij zijn een thuisbasis voor iedereen met een positieve mindset en de wilskracht om te groeien. Wij vinden het uitermate belangrijk om een productieve werkomgeving te hebben, waarin onze professionals alles aangeboden krijgen om te kunnen excelleren. Wij bieden onze mensen uitgebreide training en de persoonlijke aandacht die ze nodig achten om de volgende stap te zetten.

Visie

Ontrac heeft als visie dat iedereen de erkenning zou moeten krijgen die hij of zij verdient. Bij ons hoeft niemand zich een nummertje te voelen en wordt geen enkel salestalent onderbetaald. Wij hanteren een win-win formule waarbij al onze professionals eerlijke beloningen ontvangen voor hun prestaties. Hard werken loont bij ons zeker en wij geven onze mensen de waardering die ze verdienen.

Wat zoeken wij

Je hebt affiniteit met Sales, je wil jezelf ontwikkelen en je bent op zoek naar een professionele salesorganisatie waar ambitie geen grenzen kent. Je hebt enigszins ervaring in Sales opgedaan, bij voorkeur telefonisch of face 2 face, maar dit is geen must. Het allerbelangrijkste voor ons is dat je een positieve mindset hebt met een gezonde drive om te groeien. Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact met ons op!

Jouw droombaan of droom kandidaat wacht op jou!

Bij Ontrac vind je de beste sales en recruitment vacatures, en sales en recruitment professionals. Onze organisatie heeft zich volledig toegewijd aan onze partners en kandidaten. Onze kernwaarden zijn gericht op het leveren van kwaliteitsoplossingen. Dankzij onze innovatieve kijk op sales en recruitment blijven onze professionals zich ontwikkelen. Wij verdiepen ons constant in de uitdagingen van onze partners om zo oplossingen te bieden die aansluiten bij hun bedrijfsdoelstellingen.

Onze werkwijze

Wij nemen het werk voor jou uit handen, op die manier heb jij het meeste succes!

Onze klanten